top of page

ABOUT Titi's Tassels

Hoe het allemaal begon...

Ik ben Tiana en was studente, in 2010, ik werd toen 17 jaar, ik wou iets speciaal ontwerpen voor aan onze Spaanse Galgo’s hun halsbanden te hangen, ik ben altijd graag creatief bezig geweest en knutselde altijd vanalles in elkaar en zo ontstonden de lederen tassels met speciale kraaltjes erboven, de kralentassels en de After-the-Rainbow tassel 

Toen ik op een keer een armbandje maakte als cadeautje voor iemand, werd er me gezegd, je moet iets doen met je creativiteit en zo begon het allemaal. Ik had het al allemaal in mijn hoofd zitten, dus werd het tijd om het realiteit te laten worden en zo ontstond Titi’s Tassels.

Voor mezelf is een belangrijke creatie, een beschermengeltje, dat ik maakte voor een ziek hondje, haar naam was Gitana, maar iedereen noemde haar Gigi, de beschermengel werd aan haar opgedragen en kreeg de naam “Gigi Angel” 

Ondertussen begon ik ook met juweeltjes zoals armbanden, halskettingen, oorbellen enz en ik doe het allemaal even graag! Ik heb nog zoveel ideetjes in mijn hoofd zitten en nu krijgen ze allemaal de kans om realiteit te worden ;-) 

Nu, zijn er al veel ontwerpjes bijgekomen, en ben ik nog meer gedreven dan in 2010 ;-) 

Neem even een kijkje op Titi’s Tassels op Facebook

En als iemand iets speciaal wil, ik wil met veel plezier voor u een ontwerpje maken! 

Tiana 

bottom of page